luni, 19 noiembrie 2012

Reduceri de 70% la bodybebe

Daca sunteti ca mine, probabil asteptati cu nerabdare Craciunul, dar si cu groaza sumelor pe care le veti cheltui pe cadouri (mai ales pentru copii). De aceea, poate o sa va bucurati sa aflati ca de maine, timp de o luna, www.bodybebe.ro va avea zilnic un produs redus cu 70%. Reducerea va fi anuntata in fiecare dimineata, pe pagina de facebook.

Am descoperit bodybebe acum un an. Pe atunci avea produse doar pentru copii pana la 3 ani, iar Danut era la cam la limita, asa ca m-am bucurat ca anul asta bodybebe a inceput sa faca produse pentru copii cu varsta de pana la 5 ani. Am cumparat deja un tricou din colectia Pirates si urmeaza cu siguranta cel putin o camasa din colectia Dor de vara, pentru ca merge foarte bine pentru vizitele pe care le vom face in perioada sarbatorilor pe la nasi, unchi si alte rude. Iar pentru fetite sunt niste rochite superbe in colectia Dor de vara.

Asadar, daca va plac produsele bodybebe si doriti sa incurajati o afacere 100% romaneasca, stati cu ochii pe pagina de facebook in urmatoarea luna.

Un comentariu: